De Indonesische Bijbel, die elke echte Indofoodlover in de kast heeft liggen.
Hier staat echt alles in wat je moet weten wbt Indonesisch koken, vanaf de basis.
Rijst koken, welk gerei gebruik je nodig? Uitgebreide uitleg over kruiden en ingrediënten. (Super handig als je geen Indo bent!)
Het is een groot dik boek, 436 pagina’s (bijna geen plaatjes of foto’s) vol met authentieke gerechten, sambals en meerdere keuzes per gerecht. Zo kun je makkelijk kiezen welke jij lekker vindt, of wat je in huis hebt.
Denk aan: Sambal, Smoor, Rendang, Sate’s, Nasi Goreng, Atjar, Roedjak, maar ook veel vegarecepten (Zijn de Aziaten sowieso heel goed in), zoete gerechten en orgaanvlees als hersenen en long!
Dit geweldige boek kreeg ik van mijn opa & oma en het boek is al mega oud. Ik zal dit boek voor altijd goed bewaren en doorgeven aan mijn kleinkinderen later.
Wil jij ook echte Authentieke Indonesische gerechten maken? Dan moet je dit boek hebben, bestel makkelijk via onderstaande link.
♥️ de Samballerie⠀