Extra extra hete sambal!

#hotterthathot

De Samballerie 🌶 krijgt vaak aanvragen voor extra spicy 🔥, I like!

Ik ging de uitdaging aan en combineerde de heetste pepers samen.🔥🔥🔥

Whut WHaat? Dit klinkt als too much, maar als je genoeg tegen hangende smaken toevoegt zoals zoute, zure en zoete smaken, kan dit nog wel eens heerlijk uitpakken.

De 🌶 die ik toevoegde zijn:
Carolina reaper (heetste peper, Scovillewaarden tussen de 1560.000-2.200.000)
Trinidad scorpion (second place, SHU: 2.009.231)
Naga jolokia: (SHU: 855.000 -1.050.000)

Ik moet wel eerlijk toegeven dat het geen pretje was deze te maken, proeven en telkens super heet, tot een verbrande lip, gehemelte en buikkramp, maar het is gelukt!

De smaak is nog in ontwikkeling, maar dat ik deze pepers ga samenvoegen tot een heerlijke extra extra hete sambal is een feit.

💌Durf jij deze te proeven?

De Superhot sambal is in te ruilen voor een andere sambal in het samballerie pakket, of los te bestellen voor 4,75 per kleine potje.
Check alle prijzen hier

❤ de Samballerie